Aktuellt

 

Nu har du möjlighet att få fylla på med inspirerande rikedom till låga priser!

En dagretreat i Stockholm med Från Trassel till Tråd, den 24 oktober, är en nyinsatt programpunkt. Läs också om vår fina Spegla Skrivretreat med såväl fysiska- som interaktiva träffar. Du hittar också mina kontaktvägar för privatkonsultationer här nedanför. Du kan alltid nå mig på mejladress sandinlotta7@gmail.com med frågor och intresseanmälningar. Jag nås även på mobil 

070 4775001. Om du lämnar meddelande måste du vara mkt tydlig. Messa gärna.


Betala gärna per Swish: 123 254 1209 (Ann-Charlotte Sandin). Ange namn, kurs, datum.

För dig som inte har Swishfunktion så går bra att betala till mitt Bankgiro: 5500-7389 (Ann-Charlotte Sandin)

Alla priser inkluderar moms och gäller för hösten 2020.


Erbjudanden på höstens kurser fysiska-samt interaktiva träffar: 


 

Från Trassel till Tråd, en dag för bara dig

Vi går in i bubblan Hur mår jag, Vad vill jag, Hur gör jag. En dag för dig och ditt välmående. Vi kombinerar avslappning/meditationsövningar med roliga och utmanande kreativa verktyg för att locka fram det där som ligger under ytan. Hur trasslar just Du ut Din tråd? Tysta övningar blandas med samtal och vi respekterar varandras integritet. Du har väl läst under knappen Från Trassel till Tråd...: )?  Vi pausar för 2 lätta "fikor"/mellanmål som ingår, lunch tar du med själv.

Scoutstugan Briggen är ett mycket rymligt hus, och du kan känna dig trygg i att våga komma hit tillsammans med andra och ändå hålla fysiskt avstånd. Trots att det får plats många fler så sätter jag en gräns vid 15 personer tills restriktionerna har lättat. Briggen ligger vid naturnära promenadstråk och nära Tattby station (nära Saltsjöbaden).

Du tar med lättvärmd lunch, anteckningsblock, tofflor samt liggunderlag (ev kudde/filt) för vilopaus.
Plats: Scoutstugan Briggen, Tattby, Stockholm
Tid: 24/10 kl 08.30-19.00
Pris: 1950:- varav 300:- i anmälningsavgift betalas senast 1/10 för att säkra din plats. Ange namn och kursdatum. Resterande 1650:- senast 14/10. Om platserna är fyllda får du såklart pengarna återbetalda.

När du betalat anmälningsavgiften kommer snart ett välkomstmail med vägbeskrivning, dagsagenda mm samt ett par korta förberedande övningar för att du ska komma stämning inför träffen.

Obs! Om strikta mötesrestriktioner ff råder i samband med kursdagarna och vi tvingas avboka får du alla pengar tillbaka. Begränsat deltagarantal, så vänta inte för länge med din anmälan!


----------------------------------------------------------------------


Spegla Skrivretreat

 I en avslappnad naturnära miljö lirkar vi fram inre berättelser som vill komma på pränt. Torsby Sjöstuga har öppen planlösning med plats för 5-7 deltagare. Den ligger intill fina promenadstråk, med fin utsikt och en altan som vid rätt väderlek inbjuder att sitta ute och skriva. Tack vare det lilla formatet blir stämningen mentalt intim även om nuvarande restriktioner gör att vi håller fysiskt avstånd. 


Inför hösten 2020 erbjuder vi just nu två kurstillfällen, men det kan bli fler om efterfrågan finns. Liten frukost samt eftermiddagsfika ingår i priset. Om du anmäler dig till båda kursdagarna får du en välgörande fördjupning per automatik. Övningarna kommer att variera, liksom dina kurskamrater.

Du tar med lättvärmd lunch, skrivmaterial, tofflor samt liggunderlag (ev kudde/filt) för vilopaus.


Plats: Torsby Sjöstuga, Värmdö, Stockholm.
Tid: 12/9 samt 7/11 kl 08.30-18.30
Pris: 2400:- varav anmälningsavgift 300:- som betalas senast 12/8 resp 7/10 för att säkra din plats. Skriv namn och kursdatum. Om deltagarantalet är fyllt får du såklart pengarna återbetalda.


Resterande belopp 2100:- betalas senast 14 dagar före kursstartNär du betalat anmälningsavgiften kommer snart ett välkomstmail med vägbeskrivning, dagsagenda mm samt ett par korta förberedande skrivövningar för att du ska komma i stämning inför träffen.Obs! Om strikta mötesrestriktioner ff råder i samband med kursdagarna och vi tvingas avboka får du alla pengar tillbaka.  Begränsat deltagarantal, så vänta inte för länge med din anmälan!

-------------------------------------------------------------------------------------


Spegla Skrivretreat- interaktivt möte

Vi anpassar övningarna som nämnts, dock kan vi inte coacha individuellt under Google Meet. Fokus är inriktat på att gödsla din skrivklåda med bl a hjälp av övningar i självkännedom, en ofta förbisedd inspirationskälla! Du vinner på att gå fler kurser med oss, den process du påbörjar djupnar vartefter. Hur förbereder du dig för vårt interaktiva möte? Du har tillgång till dator och ser till att ha basal kunskap om mötesplattformen Google Meet, öva med vänner några gånger innan. Ditt fysiska utrymme är lugnt och tyst. Varva ner i god tid, kanske hinner du meditera en stund innan. Du kommer till mötet med ett större skrivblock och några pennor. Lite vatten nära till hands. Kanske en filt om axlarna, ett tänt ljus...

Plats: En harmonisk som du själv väljer.

Tid: Torsdagarna 24/9, 8/10 samt 22/10 
Pris:
380:- /tillfälle, senast 3 dagar före varje interaktivt möte.

Privatkonsultationer:

Mailkontakt är en bra start: Du mejlar mig ditt ärende och berättar vad du behöver samtalsstöd för. Om vi tillsammans ser en möjlighet att skapa en bra samtalsplattform kommer vi överens om fortsättningen. Ska vi fortsätta utbyta mejl, ha telefonkontakt eller ses fysiskt? När vi träffat en överenskommelse betalar du i förväg. Swish/bankgironummer samt meddelande enligt ovan.

Mailkorrespondans:

 Du beskriver ditt ärende mer ingående, vad du känner och upplever. Skriv ner det mest väsentliga inom ramen för max 3 st A4. Jag svarar med motsvarande max 1-1.5 A4 inom 1 vecka. Kostnad per mejl 350:-

Telefonkontakt: 

Vi har per mail enats om lämplig tidpunkt för telefonkonsultation, och jag avsätter 30 min per gång. Kostnad per samtal 350:-


Fysisk konsultation: 

Om vädret är rimligt kan en "walkietalkie", ett promenadmöte, utgöra ett bra samtalsforum. Frisk luft och motion ger näring åt tankarna och ev problemlösningar. Annars kan vi även föra vårt samtal på ett lugnt cafe´eller liknande.  

Beroende på var vi ses, beräknad grundkostnad 850:-/tim.


Med dessa rader önskar jag dig Välkommen att boka  dig till mina aktiviteter, vilken form du än väljer. Kom ihåg att livet här och nu är en ändlig sträcka med oändliga möjligheter. Möt dem med frisk nyfikenhet och lekfull galenskap!Lotta